Niveau Kozijnen levert energiezuinige kozijnen die voldoen aan de allerstrengste eisen. Niveau Kozijnen biedt die exclusief aan.

Onderhoudsvriendelijke kozijnen met meerwaarde

Als zzp'er lever je bij voorkeur een kwalitatief goed eindproduct af waarbij je bij binnen het budget van je opdrachtgever tracht te blijven. Dat is op zich al uitdagend genoeg. Niveaukozijnenkopen.nl maakt het zelfs voor de meest veeleisende zzp'er mogelijk om een budgetair verantwoord kozijn te bestellen zonder in te leveren op de kwaliteit die je mag verwachten van een topproducent. In nauwe samenwerking met de Duitse fabrikant Niveau Fenster levert Niveaukozijnenkopen.nl duurzame kozijnsystemen met een innovatief karakter. Deze kozijnsystemen zijn exclusief via onze webshop leverbaar. Door de aan de buitenzijde gecoate aluminium schaal vergt dit kozijn weinig tot geen onderhoud. De binnenzijde is voorzien van echt hout, waardoor er een warme natuurlijke uitstraling ontstaat. Optioneel is het mogelijk om te kiezen voor hout met het bekende FSC keurmerk. Dit kan tevens gebruikt worden als steekhoudend verkoopargument in de communicatie met de opdrachtgever.

De warme uitstraling van natuurhout

Naast het onderhoudsvriendelijke aspect van het totale systeem onderscheiden de producten van Niveaukozijnenkopen.nl zich nog op tal van andere punten:

  • Hoge Passiefhuis isolatiewaarde van ca. 0.7 Uw (gecertificeerd).
  • Niveaukozijnenkopen.nl levert kozijnen met een unieke standaard isolatiewaarde van ca. 1.3 Uw.
  • Energiezuinige kozijnen die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
  • Uitgebreid assortiment voor een passend kozijn in elke situatie.

Vrijblijvende calculatie en offerte maken

De webshop is zodanig ingericht dat u, indien gewenst, direct een geheel vrijblijvende offerte zelf kunt maken in real-time. U boekt daarmee niet enkel tijdwinst voor u zelf, u maakt ook direct de hele calculatie naar uw opdrachtgever toe een stuk inzichtelijker. Inloggen is eenvoudig met uw persoonlijke inloggegevens. Heeft u nog geen inloggegevens, neem dan contact op. We zorgen er dan voor dat u zo snel mogelijk gebruik kunt maken van onze webshop.