Contactgegevens:

Niveau Kozijnen B.V.
Veldweg 6L
5321 JE, Hedel
Telefoon: 073 599 4091
E-mail: info@niveaukozijnen.nl

Openingstijden:

De showroom aan de Veldweg 6L te Hedel is (op afspraak) geopend.

Navigeer direct naar onze showroom ->

Vragen of afspraak maken?

Heeft u vragen over onze producten of diensten? Wilt u een afspraak of advies op maat? Wij helpen u graag! Vul onderstaand onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Lees onderstaande reviews of geef er zelf een!

  In verband met een rotte pui hebben wij contact gezocht met Aart van Niveau Kozijnen. Op basis van zijn advies hebben wij een nieuwe schuifpui laten plaatsen. Duidelijke communicatie en nette mannen die de boel kwamen plaatsen. Bedankt Niveau Kozijnen!
  Joël Bouwmeester, Duidelijk advies, mooie producten en netjes geplaatst

  Een aanrader! Via via bij Niveau Kozijnen terecht gekomen, ivm mijn uitbouw en kozijnen. Bij het eerste telefonisch contact zaten we direct op dezelfde level. Bij de f2f kennismaking op kantoor in Hedel, werd alles goed besproken, de materialen kon ik zien en voelen, erg fijn en de materialen zijn van top kwaliteit! De opdracht is netjes uitgevoerd door de mannen en de communicatie was top! Bedankt!!!

  Niveau Kozijnen is echt een aanrader.

  Joyce Hessen, Niveau Kozijnen is echt een aanrader

  Nadat Niveau Kozijnen kunststof kozijnen op de bovenverdieping van mijn huis had geplaatst (die prachtig zijn), heb ik ook gekozen om door hen een nieuwe kunststof voordeur te laten plaatsen. Volop keuze in soorten en maten, hoogwaardige materialen, snel geplaatst (in een ochtend), netjes afgewerkt, fijn personeel, communicatie is super.

  Ariette, Echt een aanrader!
  Geweldig bedrijf, geven goede adviezen. Blij met m’n triple glas. Energiekosten zijn naar beneden gegaan.
  Bedrijf leverde ook prefab hout- skelet waardoor schuur met veranda in 1 week geplaatst was. Zeker een aanrader. Een bedrijf dat zich aan de afspraken houdt.
  Anja, Geweldig bedrijf, geven goede adviezen.

  Door Niveau Kozijnen uit Hedel nieuwe kozijnen, ramen en deuren laten plaatsen. Wij zijn zéér tevreden met het mooie resultaat! Vakkundige, nette mensen die ook meedenken met de wensen van de klant! Super bedrijf en zeker een aanrader!

  Eric Schäfer, Super bedrijf en zeker een aanrader!
  Top die kozijnen van Niveau. Ons huis is omgetoverd tot een waar paleis. En de kwaliteit is subliem: 3 dubbel glas en mega zware kozijnen van aluminium buitenzijde en hout aan de binnenkant. Dus huis is modern aan de buitenkant en de sfeer binnen gezellig.
  Myra, Top die kozijnen van Niveau.
  Mooie kozijnen. Door COVID wat vertraging opgelopen, maar dat is in samenspraak prima opgelost. Sympathieke gasten ie de kozijnen keurig hebben geplaatst.
  Voor de rest va de kozijnen ga ik ze zeker vragen.
  de Jong, Mooie kozijnen!

  Kozijnen vervangen door aluminium aan de buitenzijde en hout aan de binnenzijde, met tripleglas. Zeer netjes geplaatst. En eigenlijk geen problemen gehad met de bestelling.

  Eric Kerkhof

  Via via bij Niveau Kozijnen terecht gekomen, ivm mijn uitbouw en kozijnen. Bij het eerste telefonisch contact zaten we direct op dezelfde level. Bij de f2f kennismaking op kantoor in Hedel, werd alles goed besproken, de materialen kon ik zien en voelen, erg fijn en de materialen zijn van top kwaliteit! De opdracht is netjes uitgevoerd door de mannen en de communicatie was top! Bedankt!!!

  Niveau Kozijnen is echt een aanrader.

  Joyce, Een aanrader!

  In ons huidige huis zijn 18 jaar geleden houten kozijnen door niveau tijdens de bouw geplaatst. Ze zijn nog steeds mooi.
  Nu in ons nieuwe huis hebben we weer voor Niveau gekozen. Nu met triple glas aluminium met hout. Ze zien er prachtig uit. Het bestellen en plaatsen ging zoals was afgesproken.

  Claudia, Ze zien er prachtig uit.